Tot wel 50% korting op een taxirit, bel ons en vraag naar de mogelijkheden

Taxi tarieven voor 2024

Taxi 24/7 Enschede hanteert naast het standaard instaptarief met tijd en kilometer prijs, ook vaste tarieven voor bepaalde afstanden en services. U weet dan altijd waar u aan toe bent. Reserveren kan per e-mail info@taxi-247.nl of telefoonnummer 0634440555. Voor luchthaven vervoer en overige lange afstanden (meer dan 50km) hebben wij zeer scherpe prijzen! Voor deze prijzen kunt u telefonischof per mail contact met ons opnemen.

Standaard Auto

1-4 PERSONEN

Onze standaard taxiservice haalt u op van het afgesproken adres met maximaal 4 passagiers en brengt u veilig naar uw eindbestemming.

Tarieven

Starttarief:

Prijs per km:

Prijs per minuut:

€ 3,60

€ 2,65

€ 0,44

Het maximum wachttarief is € 49,64

Taxi Busje

1-8 PERSONEN

Onze taxi bus haalt u op van het afgesproken adres met maximaal 8 passagiers en brengt u veilig naar uw eindbestemming.

Tarieven

Starttarief:

Prijs per km:

Prijs per minuut:

€ 7,33

€ 3,34

€ 0,49

Het maximum wachttarief is € 49,64

GOEDKOPE TAXI IN ENSCHEDE BESTELLEN

Wilt u een goedkope taxi in Enschede bestellen? U bent bij Taxi 24/7 Enschede aan het juiste adres. Wij rijden bijvoorbeeld graag van en naar station Enschede, maar tevens naar Schiphol of andere luchthavens. Wilt u gebruik maken van een dubbelchauffeur of met spoed een pakket laten bezorgen? Wij zijn u graag van dienst tegen onze scherpe tarieven. We hanteren standaard een laag instaptarief en berekenen ook per kilometer en per minuut beperkte bedragen. We houden de kosten zelf scherp in de gaten, zodat we u voordelig van dienst kunnen zijn met een representatieve taxi.

VOORDELIGE TAXITARIEVEN BIJ TAXI 24/7 ENSCHEDE

Wilt u profiteren van onze voordelige taxitarieven in Enschede en omgeving? We zijn u graag van dienst met onze voordelige taxi’s tot 4 personen, richting diverse bestemmingen in Enschede en daar buiten. We zijn u graag van dienst op basis van het lage instaptarief en de scherpe kosten per rit, of zorgen voor goedkope vaste tarieven richting bestemmingen waar u regelmatig naartoe wilt. Door de kosten laag te houden kunnen we u lage tarieven in rekening brengen en zorgen we er samen voor dat u voordelig gebruik kunt maken van een taxi in Enschede.

Uiteraard kunt u rekenen op een representatieve taxi, die u comfortabel en snel naar de plaats van bestemming brengt. Zoekt u een goedkope taxi in Enschede naar het station, of wilt u een van uw gasten of relaties laten ophalen? Wij hanteren een laag instaptarief en scherpe kosten per rit, of spreken een scherpe prijs met u af. U kunt zelf aangeven wat uw voorkeur heeft, wij zorgen ervoor dat u het vervoer uit handen kunt geven, of u zelf gebruik kunt maken van een voordelige taxi. Wilt u op regelmatige basis gebruik maken van onze voordelige taxidiensten? Dan stellen we graag een scherpe offerte voor u op, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

VOORDELIGE LUCHTHAVEN SERVICE VAN EN NAAR ENSCHEDE

We kunnen u naar Schiphol bijvoorbeeld al van dienst zijn vanaf €179, of u voor slechts €100 naar Münster rijden. Dankzij onze lage tarieven van en naar de luchthavens kunt u voordelig op vakantie, of zorgt u er zakelijk voor dat u de kosten goed in de hand kunt houden. Voor lange afstanden hebben wij zeer aantrekkelijke prijzen, wij maken een berekening aan de hand van uw wensen. Als het bijvoorbeeld om een retour rit gaat, bieden wij u een extra korting aan!

Van Enschede naar Vliegveld Schiphol
Van Enschede naar Vliegveld Rotterdam

Van Enschede naar Vliegveld Eindhoven
Van Enschede naar Vliegveld Groningen
Van Enschede naar Vliegveld Münster
Van Enschede naar Vliegveld Keulen-Bonn
Van Enschede naar Vliegveld Düsseldorf
Van Enschede naar Vliegveld Dortmund

Wij zijn 24/7 bereikbaar! Bel: 053 234 0 555